Μακεδονικός: Παραμένει «πράσινος» ο Χασάνογλου, επιστρέφει ο Ζαννάκης

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Ο Μακεδονικός συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ της νέας χρονιάς για την Super League 2, του οποίου μέρος θα συνεχίσει να είναι ο Φεϊζή Χασάνογλου, ενώ ανακοινώθηκε και η επιστροφή, αυτή τη φορά με επαγγελματικό συμβόλαιο, του Μιχάλη Ζαννάκη.

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Αμανατίδη και την ανανέωση των δύο αρχηγών τους, Τσουκάνη και Γαρύφαλλο, οι «πράσινοι» προχώρησαν σε αυτή του 22χρονου Χασάνογλου, αναταμείβοντάς τον για τις καλές του εμγανίσεις την περσινή χρονιά ενώ με τα βλέμμα στραμένο στο μέλλον, ανακοινώθηκε και η επιστροφή του επίσης 22χρονου, Μιχάλη Ζαννάκη, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Μακεδονικού και το 2020. 

Η ανακοινώση για την ανανέωση Χασάνογλου:


Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φεϊζή Χασάνογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό το ενδιαφέρον και τελικά την επιλογή των «πρασίνων» πέρυσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έχοντας ξεχωρίσει ήδη από τις εμφανίσεις του με τις ομάδες «Κ» της Ξάνθης, ο Χασάνογλου μεταπήδησε στον Ορφέα Ξάνθης όπου και συγκέντρωσε, με την απόδοση του, όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρόσωπο του, κατακτώντας μάλιστα και πρωτάθλημα στη Γ Εθνική τη σεζόν 2020/21. Το ίδιο επίτευγμα επανέλαβε κατά την περυσινή σεζόν και ως ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, κερδίζοντας μέσω του ειδικού πρωταθλήματος την επιστροφή στην Betsson Super League 2!

Οι «πράσινοι» επενδύουν στο ταλέντο του Θρακιώτη αμυντικού, το οποίο δεν κρύφτηκε στην περυσινή σεζόν κατά την οποία η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη πρωταγωνίστησε. Βαδίζοντας και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ταλέντο και η ποιότητα ποδοσφαιριστών όπως του Χασάνογλου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τον Μακεδονικό.

Ο σύλλογος συγχαίρει τον «Φέι» για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται καλό ξεκίνημα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας την ορμή, τη δίψα και την εργατικότητα του, ως εφόδια για να έρθουν και πάλι πολλές επιτυχίες για τον ίδιο και την ομάδα!

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Ζαννάκη:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαννάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος.

Υπογράφοντας στον Μακεδονικό για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020, ο Θεσσαλονικιός winger έφερε ήδη από τότε το «βάρος» των συμμετοχών στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού είχε συμμετάσχει στην παλιά Β Εθνική με τον Αιγινιακό (σεζόν 2018/19), αλλά και στην Super League 2 με τον Απόλλωνα Λάρισας (α’ εξάμηνο σεζόν 2019/20).

Η ταχύτητα και η ένταση στο παιχνίδι του 22χρονου ακραίου επιθετικού είναι στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου που δύσκολα βρίσκει κανείς σε αυτές τις κατηγορίες. Εδώ, εξάλλου, σπανίζει επίσης και το φαινόμενο συνεργασίας μεταξύ συλλόγων και ποδοσφαιριστών για δύο και περισσότερα χρόνια. Βλέποντας, λοιπόν, στο πρόσωπο του Ζαννάκη έναν ταλαντούχο σύγχρονο ποδοσφαιριστή και έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά πια το περιβάλλον του Μακεδονικού, οι «πράσινοι» λαμβάνουν με ευκολία και χωρίς περιστροφές την απόφαση να επενδύσουν στα χαρίσματα του ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην Betsson Super League 2!

Ο σύλλογος συγχαίρει τον Μιχάλη για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται μια υγιή και παραγωγική σεζόν με επιτυχή αποτελέσματα για τον ίδιο και την ομάδα!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.