Μακεδονικός: Πάνοπλος στην Αθήνα και αποφασισμένος για την άνοδο

Αχίλλειος Έξαρχος10 Ιουνίου 2022

Ενενήντα λεπτά μακριά από την επιστροφή του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια βρίσκεται ο Μακεδονικός

Η ομάδα της Νεάπολης αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/6, 18:00) τον Π.Α.Ο. Ρουφ στον αγώνα για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου και είναι αποφασισμένη να γράψει ιστορία. Το πλεονέκτημα για τον Μακεδονικό είναι πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα, καθώς του αρκεί και η ισοπαλία για να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Υπό προϋποθέσεις, μάλιστα, μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο ακόμη κι αν ηττηθεί, αρκεί την ίδια ώρα η Προοδευτική να χάσει από την Παναχαϊκή.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους πραγματοποιώντας προπόνηση σε τερέν με πλαστικό χλοοτάπητα. Την αποστολή ακολούθησαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και η τελική 20άδα θα ανακοινωθεί το Σάββατο (11/6) λίγο πριν την αναχώρηση για το γήπεδο.

Αμανατίδης: «Πρέπει να γράψουμε ιστορία»

Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης δήλωσε στο metrosport.gr ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν, δουλέψαμε αρκετά καλά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να φτάσει η ομάδα εκεί που το θέλει όλος ο οργανισμός του Μακεδονικού, να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία. Υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος που όταν ξεκινά το παιχνίδι τα παιδιά το ξεπερνούν. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, είναι ένα παιχνίδι που όλοι μας, παίκτες και τεχνικό επιτελείο πρέπει να γράψουμε ιστορία για την ομάδα του Μακεδονικού».

* Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί τους ανθρώπους του αθλητικού κέντρου «Rousalis Soccer Club» για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην ομάδα προκειμένου αυτή να πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.