Μακεδονικός: Η ιστορική πρεμιέρα της «πράσινης» επιστροφής!

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2022

Μετά από 32 χρόνια απουσίας, ο Μακεδονικός επιστρέφει σήμερα (06/11, 15:00) στις επαγγελματικές κατηγορίες! Οι «πράσινοι» υποδέχονται μπροστά στο κοινό τους την ιστορική Νίκη Βόλου και κάνουν ποδαρικό στην Betsson Super League 2!

Με γράμμα του προς τους βορειοελλαδίτες φιλάθλους, ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας στη νέα της προσπάθεια. Παράλληλα, ο σύλλογος προσκάλεσε δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίστηκε στην Α Εθνική την σεζόν 1982/83, τον τότε Έφορο του τμήματος, κ. Ανδρέα Ζαχαροπλάστη και τον τότε προπονητή, κ. Γιώργο Χασιώτη, τον οποίο και θα τιμήσει απονέμοντας του πλακέτα.

Μετά από μια προετοιμασία που διήρκησε κάτι λιγότερο από τρεις μήνες, και με ένα επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου (κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας) στα πόδια τους, οι «πράσινοι» του Γιώργου Αμανατίδη είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας στο γήπεδο την δουλειά τους!

Τελευταία «πράξη» της προετοιμασίας ήταν η φιλική νίκη (3-1) επί του ΠΑΟΚ Β το προηγούμενο Σάββατο (29/10), με τον Μακεδονικό να πηγαίνει πάνοπλος στην πρεμιέρα: μοναδική εξαίρεση ο άτυχος της σεζόν, Λούκα Μπουλάτοβιτς, που υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και ο Γιώργος Ανθουλάκης που δεν έχει επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.

Ο αντίπαλος

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ξεκινά την φετινή σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες και απώτερος στόχος της είναι να επιστρέψει σύντομα στην Super League. Ενισχυμένη με 13 νέες προσθήκες και έναν δανεισμό, η Νίκη Βόλου αναβάθμισε το ρόστερ για να διεκδικήσει τους φετινούς της στόχους. Τα ονόματα των έμπειρων Τσουκαλά, Δεληζήση, Ροχάνο, Κάσσου, Τζιώρα και Μπάγιτς ξεχωρίζουν.

Η προετοιμασία ήταν και για τους Βολιώτες μακρόχρονη και στο διάστημα που προηγήθηκε έδωσαν δύο επίσημες αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος: στην 3η φάση προκρίθηκαν εις βάρος του Ηρακλή στην διαδικασία των πέναλτι, μετά από 120 λεπτά στο Καυτανζόγλειο δίχως γκολ, ενώ στην 4η φάση γνώρισαν ήττα (2-0) και αποκλεισμό από τον Άγιο Νικόλαο.

Πληροφορίες αγώνα
Μακεδονικός – Νίκη Βόλου
Betsson Super League 2 / 1η αγωνιστική
Γήπεδο: Μακεδονικού
Ημ/νία & Ώρα Έναρξης: 06/11, 15:00
Διαιτησία: Δραγούσης (Κιλκίς), Μαλανδρής (Χαλκιδικής) – Αναστασιάδης (Σερρών), Δημητριάδης (Χαλκιδικής)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.