Ο Πρόδρομος Χατζηευαγγέλου, μόλις 16 ετών (γεννημένος τον Απρίλιο του 2009), αποτελεί ένα από τα νεαρά και ελπιδοφόρα πρόσωπα της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αγωνίζεται με τη φανέλα του Μακεδονικού Λητής στη θέση του δεξιού εξτρέμ, δείχνοντας από νωρίς πως διαθέτει τα στοιχεία για να ξεχωρίσει.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, Αντώνη Χατζηευαγγέλου, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής του ίδιου συλλόγου και αγωνίστηκε σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο άθλημα. Το ποδόσφαιρο, λοιπόν, αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, με τον Πρόδρομο να φιλοδοξεί να γράψει τη δική του πορεία.
Αυτή την περίοδο ο Πρόδρομος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει αισιόδοξος και αποφασισμένος, με στόχο να επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα ακόμη πιο δυνατός, έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα του.
Όπως ο ίδιος δήλωσε:
«Έχω πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον, τις οποίες θα παλέψω και εύχομαι να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Η ομάδα του Μακεδονικού Λητής είναι ένας ιστορικός σύλλογος, με πάρα πολλά χρόνια παρουσίας στην Α και την Α1. Η φετινή χρονιά έχει πολλές δυσκολίες και πολλούς τραυματισμούς. Το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν μας βγαίνουν όπως θέλαμε δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε. Αντιθέτως, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο της ομάδας».
Γ. Γιάγκας
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube