Μακεδονικός: Γεύμα πριν το ματς με την Κέρκυρα

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2021

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Μακεδονικός ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα. Οι «πράσινοι» μετά το πολύωρο ταξίδι, γευμάτισαν όλοι μαζί αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το καλό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας. 

Στην Κέρκυρα με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Μια σπουδαία πρόκληση από κάθε άποψη έχει μπροστά του ο Μακεδονικός, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, αφού αντιμετωπίζει στην ταλαιπωρημένη από βροχοπτώσεις Κέρκυρα τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου.

Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν δέκα ώρες ταξιδιού το Σάββατο, ώστε να φτάσουν στην Κέρκυρα και το απόγευμα της Κυριακής (12/12, 15:00) αντιμετωπίζουν στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, στον Άγιο Ματθαίο, τον τοπικό ΟΦ.

Μετά την πολή σημαντική νίκη (2-0) επί του Εδεσσαϊκού και την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην πολύ καλή Κοζάνη, η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και δη τα τρίποντα, κόντρα σε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ερωτηματικό ενόψει της αναμέτρησης αποτελεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, πάντως, με την Κέρκυρα να βρίσκεται σε ζώνη υψηλού κινδύνου εν μέσω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα το τελευταίο διήμερο και την πρόγνωση του καιρού να κάνει λόγο για αδιάκοπη βροχόπτωση ήδη από σήμερα μέχρι και τα ξημερώματα της… Δευτέρας!

Ο αντίπαλος

Ο έξι φορές πρωταθλητής και πέντε κυπελλούχος Κέρκυρας αγωνίζεται φέτος για έβδομη σεζόν στην ιστορία του σε εθνικό πρωτάθλημα, και κατορθώνει για πρώτη φορά να παίξει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία (αφού παλαιότερα συμμετείχε στη Δ’ Εθνική ενώ πέρυσι η Γ’ Εθνική θεωρούταν τέταρτη κατηγορία, πριν αφαιρεθεί η Football League).

Στο περυσινό πρωτάθλημα του ενός γύρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Όμιλος Φίλων Αγίου Ματθαίου τερμάτισε στην πέμπτη θέση του 5ου ομίλου, χωρίς να ανησυχήσει σχετικά με σενάρια υποβιβασμού.

Φέτος, στον 2ο όμιλο, διατηρεί και πάλι ισορροπία στα αποτελέσματα του (3Ν-1Ι-3Η) και μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην Κέρκυρα μετρά μόλις μία ήττα και γνωρίζει ότι μετατρέποντας την έδρα του σε τόπο συγκομιδής βαθμών, δε θα κινδυνέψει ούτε και στο βάθος της τρέχουσας σεζόν.

Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις του, ο ΟΦ μετρά δύο ήττες, από την ΑΕ Ποντίων (1-3) και την ΑΕ Λευκίμμης (2-0), γεγονός που του δίνει επιπλέον κίνητρο κόντρα στον Μακεδονικό, όπου ενδεχόμενη νίκη θα του προσφέρει βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό όφελος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.