Μακεδονικός: Φιλικό αύριο (16/10) κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης - Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Τσιφτσί

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

Μετά την αναβολή της σέντρας που ήταν προγραμματισμένη για το τρέχον Σαββατοκύριακο, για τις 6 Νοεμβρίου, οι ομάδες της Super League 2, καλούνται να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό δίνοντας φιλικά παιχνίδια οι περισσότερες εξ αυτών.

Έτσι και ο Μακεδονικός ο οποίος θα δώσει μια σειρά φιλικών παιχνιδιών ξεκινώντας αύριο (16/10) στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου στις 15:00, κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης. Ευκαιρία και για τους δύο προπονητές να "τσεκάρουν" τους ποδοσφαιριστές τους, με τον Γιάννη Αμανατίδη να μην υπολογίζει στους Σαραντίδη και Ανθουλάκη αλλά να είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να χρησιμοποιήσει έστω για λίγα λεπτά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων", Ναντίρ Τσιφτσί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Μακεδονικός: Μετά την απόφαση μετατόπισης της έναρξης της Betsson Super League 2 για τις 6 Νοέμβρη, ο Μακεδονικός έχει στην διάθεση του περισσότερο από μισό επιπλέον μήνα προετοιμασίας και θα φροντίσει να διατηρήσει αγωνιστικό ρυθμό μέσα από φιλικές αναμετρήσεις. Πρώτη στη σειρά αυτή με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης, το απόγευμα της Κυριακής (16/10, 15:00) στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

Έχοντας φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης, οι «πράσινοι» δουλεύουν εντατικά στην τακτική βελτίωση τους και, κυρίως, στον επιθετικό τομέα, ώστε να παρουσιαστούν πλήρως έτοιμοι στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Θερμαϊκό, ο Γιώργος Αμανατίδης έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά θα βρεθεί και ο Ναντίρ Τσίφτσι, που αναμένεται να πάρει – έστω και μικρό – χρόνο συμμετοχής. Προβλήματα τραυματισμού δεν επιτρέπουν στους Αποστόλη Σαραντίδη (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα λόγω διάτασης του έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο) και Γιώργο Ανθουλάκη (ολοκληρώνει τις θεραπείες για την θλάση που είχε υποστεί στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού) να αγωνιστούν στο παιχνίδι.

Ο αντίπαλος

Έχοντας σταθερή παρουσία στην Γ Εθνική τα τελευταία χρόνια, ο Θερμαϊκός Θέρμης τερμάτισε πέρυσι την 5η θέση του 1ου ομίλου. Φέτος, ενόψει της νέας σεζόν, ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Καζάνα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία ενός απαιτητικού πάγκου.

Με μερικούς φιλικούς αγώνες ήδη στα πόδια της, η ομάδα της Θέρμης αναμένεται να θέσει ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας στο φιλικό τεστ με τον Μακεδονικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.