Μακεδονικός: Φιλική νίκη (3-1) επί του Κιλκισιακού με το... βλέμμα στα μπαράζ

Metrosport Team16 Απριλίου 2022

Νίκη με σκορ 1-3 πέτυχε ο Μακεδονικός στο Κιλκίς εις βάρος του Κιλκισιακού, σε μια φιλική αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (16/04).

Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν τη φόρμα τους και ο Βαγγέλης Κόντος (που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μιας και ο Γιώργος Αμανατίδης μαθητεύει σε σχολή για ανώτερο δίπλωμα προπονητικής) να ελέγξει ορισμένα αγωνιστικά ζητούμενα, εν αναμονή της απόφασης επί της έφεσης που κατέθεσε ο σύλλογος και βάσει της οποίας ενδέχεται να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play-off της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Μακεδονικού επέβαλε από πολύ νωρίς τον δικό της ρυθμό με τη διαφορά δυναμικής εμφανή. Ωστόσο, παρά τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε, δεν κατάφερε να προηγηθεί, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στη «λευκή» ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η αντίδραση των πράσινων ήταν τότε άμεση και αυτήν τη φορά αποτελεσματική, με Γαρύφαλλο και Τοπούζη να ολοκληρώνουν την ανατροπή. Το σκορ επέκτεινε αργότερα ο Κύζιλης με ένα ακόμη τέρμα, για το τελικό 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές από πλευράς Μακεδονικού, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Γουνόπουλος, πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από την πολύμηνη απουσία του λόγω ολικής ρήξης χιαστού συνδέσμου στο γόνατο.

Η σύνθεση του Μακεδονικού: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Τσιαμπάζης, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Γαρύφαλλος, Ουζούνογλου, Λάλκοβιτς, Μπρατσιάνι, Τοπούζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αναγνώστης, Βασιλείου, Μαρνέρης, Μπενάκης, Κούφας, Ασήμογλου, Ζαννάκης, Δρόσσος, Γουνόπουλος, Κύζιλης, Καζουλίδης και Παπαοικονόμου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.