Μακεδονικός: Επέστρεψε στις προπονήσεις, παρελθόν ο Τσιάκαλος

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες απραξίας λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Την Τρίτη (02/03), στο πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου και υπό το ζεστό απογευματινό φως το Μαρτίου. Ο 23χρονος δεξιός μπακ Τάσος Χουζούρης και ο 19χρονος επιθετικός Χρήστος Νικολαΐδης κλήθηκαν να εκτίσουν τη στρατιωτική τους θητεία το επόμενο διάστημα, ενώ ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Νάσος Τσιάκαλος αποδεσμεύτηκε και αποτελεί παρελθόν από τον Μακεδονικό.

 Επιπλέον, στην προπόνηση της Τρίτης (02/03), ο 20χρονος μέσος Δημήτρης Τουλής ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τέλος, εκτός των καθηκόντων που ήδη έχει αναλάβει ως team manager και υπεύθυνος του τμήματος scouting, ο Γιώργος Γουμάγιας θα καλύψει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και το πόστο του εκλιπόντος Παύλου Δήμου, ως γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.