Μακεδονικός: Διπλό «χτύπημα» με Τσουμάνη, Ψάλτη

Αχίλλειος Έξαρχος12 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του ο Μακεδονικός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τους Νίκο Τσουμάνη και Θεοχάρη Ψάλτη, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση των «πρασίνων» και από τη Δευτέρα (13/9) αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Ο Νίκος Τσουμάνης είναι 31χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τον ΠΟ Τρίγλιας στη Football League. Στο ξεκίνημα της καριέρας του φόρεσε ξανά τη φανέλα του Μακεδονικού για μια σεζόν (2009-10), ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Ξάνθη, Άρη, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Βέροια και Απόλλωνα Πόντου.

Ο Θεοχάρης Ψάλτης είναι μέσος 25 ετών και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο πανηγύρισε ανόδους από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Πανθρακικό, με τον οποίο κατέγραψε συμμετοχές και στη Super League.

To καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Καβάλα, στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2017-19), όντας στέλεχος της ομάδας των «αργοναυτών» που το 2019 κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.