Μακεδονικός: Δείπνο στο Tandur για τους πρωτοπόρους

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Δεκεμβρίου 2021

Δείπνο επιβράβευσης για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Αμανατίδη στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής παρέθεσε η διοίκηση του Μακεδονικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα το βράδυ της Τρίτης (7/12) στο Tandur.

Πέρα από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, το παρών έδωσαν ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», Παύλος Ανδρώνης, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Παυλάκος.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ταξίδι στην  Κέρκυρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Ματθαίο, για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (12/12, 15:00), καλούμενοι να υπερασπιστούν την πρωτιά και να κατακτήσουν το τρίτο εκτός έδρας τρίποντο της σεζόν.

Για το δείπνο στο Tandur μίλησε στο makedonikos.gr ο κ. Γιώργος Παυλάκος: «Γενικά υπάρχει πολύ καλό κλίμα και η πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή έως τώρα. Το τραπέζι αυτό ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου για τους παίκτες και το επιτελείο, προς επιβράβευση των προσπαθειών τους. Όλα ήταν καλά, υπήρχε ευχάριστο κλίμα. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι στην Κέρκυρα και όλα πηγαίνουν καλά. Υπάρχει μια αίσθηση ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει το τελευταίο μας παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στην Κοζάνη, 1-1), αλλά συνεχίζουμε σε πολύ καλό κλίμα, δεν μας πτοεί κάτι. Ευχαριστούμε θερμά το Tandur για μία ακόμη άψογη φιλοξενία και τους ανθρώπους του που στηρίζουν τον Μακεδονικό με κάθε αφορμή και σε κάθε περίσταση».

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το δείπνο στο Tandur...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.