Μακεδονικός: Απώλεια (2-2) με παράπονα στη «λίμνη» του Αγ. Ματθαίου

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2021

Στο βούρκο του Αγίου Ματθαίου και τη διαιτησία να τα κάνει...μούσκεμα, ο Μακεδονικός κόλλησε στο 2-2 με τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Κάτω από εξαιρετικά αντίξοες γηπεδικές συνθήκες, αφού ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε πιο πολύ… λίμνη παρά γήπεδο ποδοσφαίρου και κόντρα στην εχθρική διαιτησία, ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο. 

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 30’ με πέναλτι του Τσουκάνη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο στο 66’ με τον Σπίνουλα και τους ανθρώπους του Μακεδονικού να διαμαρτύρονται έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτι. 

Οι «πράσινοι» επανέκτησαν το προβάδισμα στο 75’ με τον Τοπούζη, όμως ο ΟΦΑΜ ισοφάρισε στο φινάλε και στέρησε το τρίποντο από την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη.

Οι συνθέσεις: 

ΟΦ ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Σιδερόπουλος): Παραλυκούδης, Ταμπάκου, Καράς, Παπαδόπουλος, Τζορμπατζίδης, Καμαρά, Χαρβαλιάς, Μαγγώνης, Μποζίκης, Γωνιάδης, Σπίνουλας. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Δοξάκης, Τσιαμπάζης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι, Καράμπελας, Τοπούζης, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

Οι «πράσινοι» μετά την δεύτερη σερί απώλεια βαθμών έπεσαν από την κορυφή, που πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος ο Εδεσσαϊκός μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων (1-3).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Κυριακή 12/12

ΑΕΠ Κοζάνης – Μ.Αλεξ.Τρικάλων 1-2  

Κτην.Αστ.Καληράχης – Θύελλα Σαρακηνών 1-2 

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εδεσσαϊκός 1-3

ΟΦ Αγίου Ματθαίου – Μακεδονικός 2-2

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – ΦΣ Κοζάνης 2-4 

ΑΣ Γιαννιτσά – ΑΕ Λευκίμμης 1-0

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.