Μακεδονικός: Ανανέωση συνεργασίας με τους φερέλπιδες Κούφα και Μπενάκη

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αδάμ Κούφα και Χάρη Μπενάκη.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικά ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αξιολογήθηκε πως δικαιούνται να παραμείνουν στο περιβάλλον του συλλόγου, διεκδικώντας τις ευκαιρίες τους και αξιοποιώντας την ευκαιρία να βελτιωθούν και να εξελίξουν το παιχνίδι τους.

Αμφότεροι ξεκίνησαν στη φετινή θερινή προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα προπονήσεων. Σε περίπτωση που δεν θα παρουσιαστεί φέτος η ευκαιρία να πάρουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στα πράσινα και στην Betsson Super League 2, ενδέχεται να παραχωρηθούν δανεικοί ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν ακόμη πιο έτοιμοι για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μακεδονικό, η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους δύο αθλητές για την έως τώρα προσφορά τους στα πράσινα και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.