«Μακάρι να μην παίξει ο Λιάγιτς, ντοπάρισμα η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα, και μίλησε για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Μπεσίκτας, τον τερματοφύλακα που μπορεί να παίξει κόντρα στους Τούρκους αλλά και για τον Λάγιτς που τόνισε πως καλό θα ήταν για τον ΠΑΟΚ να μην παίξει στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το προβάδισμα Πασχαλάκη-Ζίφκοβιτς ενόψει Μπεσίκτας: «Ο Πασχαλάκης τελείωσε πέρυσι την χρονιά και λογικά αυτός θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντιμετωπίσει με πίστη το παιχνίδι, η Μπεσίκτας έχει προβλήματα, κατέβασε το μπάτζετ κατά τα 2/3 ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του».

Για τον Λάγιτς: «Τον είχα ανακαλύψει εγώ τον Λάγιτς, τον πήγα στην Παρτιζάν, μετά πήγε στην Φιορεντίνα γιατί στην Μάντσεστερ δεν μπορούσε να βγάλει άδεια εργασίας. Αν είχε μείνει ο Φέργκιουσον θα τον είχε πάρει την επόμενη χρονιά, δεν είχε ανάλογη καριέρα με αυτό που άξιζε.

Έπεσαν πολλά χρήματα, είναι όμορφος και έπεσαν πολλά κορίτσια δίπλα του. Ο Λάγιτς δεν δέχθηκε την μείωση του συμβολαίου του, μακάρι να μην παίξει γιατί μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Είναι καλός χαρακτήρας, αλλά είναι ένα παιδί που δεν έχει ωριμάσει ακόμη. Εγώ περίμενα να είναι μέσα στους 5-10 καλύτερους της Ευρώπης, μίλησα μαζί του πριν ένα μήνα και του το είπα».

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζονται μεταξύ τους, μπορούν να παρουσιάσουν ένα καλύτερο σύνολο και έχει την ευκαιρία να περάσει το εμπόδιο της Μπεσίκτας. Περιμένω να είναι πιο πολύ ώριμος, αυτό ισχύει και για τον προπονητή, δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον και θα πρέπει να φανεί το έργο του. Είναι τόσο καιρό στην Ελλάδα, ξέρει την ομάδα. Εχω αγωνία για το παιχνίδι, ξέρω τι μπορεί να σημαίνει ένας αποκλεισμός στην Ευρώπη για τον Ιβάν Σαββίδη. Αν περάσουμε την Μπεσίκτας θα είναι και ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα για την συνέχεια της χρονιάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.