Μακ Έλβι: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο, ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί»

Κώστας Πετρωτός08 Δεκεμβρίου 2021

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο, ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Λίνκολν, Μάικλ Μακ Έλβι. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι μεγάλο κίνητρο για τη Λίνκολν να πάρει βαθμό γιατί είναι η μοναδική ομάδα μαζί με την Αλασκέρτ που δεν έχουν βαθμό στους ομίλους:

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο, παίξαμε καλά σε κάποια ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, μια πολύ δυνατή ομάδα, έχει έναν πολύ ικανό κόουτς τον Λουτσέσκου. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και ίσως αυτό μας καθιστά έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Για την προετοιμασία του αγώνα και πως βλέπουν τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, με σπουδαίο προπονητή που έχει επιτυχίες στην καριέρα του και εδώ, στην Αραβία και στη Ρουμανία Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας απογοήτευσε γιατί κάναμε καλή προσπάθεια. Σταθήκαμε άτυχοι Έχουμε δύσκολο έργο, ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει , είναι πιο δυνατός και πιο έτοιμος γιατί θα έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί με δεδομένο ότι η Σλόβαν παίζει μέσα στην Κοπεγχάγη, έχει πιο δύσκολο έργο».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ που ψάχνει πολλά γκολ:

«Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να μπει πολύ δυνατά στο ματς, ξέρουν την κατάσταση και θα θέλουν να κυριαρχήσουν στο ματς, θα περιμένουμε πολύ δύσκολα πρώτα 15-20 λεπτά. Αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ούτε εμείς, ούτε ο ΠΑΟΚ θα σκεφτόμαστε τι θα συμβαίνει στην Κοπεγχάγη. Και οι δύο ομάδες πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κιαν Ρόναν αρκέστηκε να πει:

«Δεν έχουμε πάρει πόντο και αυτό μας απογοητεύει. Παρόλα αυτά θα κάνουμε προσπάθεια αύριο να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.