Αυτά που έζησα ένα 24ωρο στην Μασσαλία είναι υλικό για… βιβλίο

Γιώργος Ζαΐρης08 Απριλίου 2022

 Γιατί πολύ απλά το δεύτερο γκολ (ανεξάρτητα αν ο Παγιέ έκανε ένα ασύλληπτο σουτ) δεν έπρεπε να μετρήσει. Όμως ο ΠΑΟΚ του δευτέρου μέρους με τις σημαντικές απουσίες λόγω καρτών που θα έχει η Μαρσέιγ στο δεύτερο ματς (ανάμεσα τους και ο Σαμπαόλι που δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο) και μπορεί και θέλει να πάρει την πρόκριση. 

Φυσικά και η Μαρσέιγ παραμένει το φαβορί. Αλλά χωρίς να μετρά το εκτός έδρας γκολ αλλά και στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη μπορεί να γράψει ιστορία. Για να είμαι ειλικρινής αυτά που έζησα ένα 24ωρο στην Μασσαλία είναι υλικό για… βιβλίο!

 Η αστεία αστυνομία; Τα ανύπαρκτα μέτρα; Ο ανύπαρκτος σχεδιασμός; Και αρχίζω με αυτό: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ αν η UEFA δεν απαγορέψει ΣΗΜΕΡΑ την παρουσία οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται ανάλυση! Στο αγωνιστικό; Κακός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Σε τρικυμία όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον Ακπομ. Κανείς άλλος δεν μπήκε μέρα. 

Πολλά λάθη, χαμένες πρώτες μπαλιές, λάθος μεταβιβάσεις και ήρθε και σε πολύ κακό σημείο (αδίκως φυσικά) το 2-0. Και εκεί σκέφτεσαι ότι ο ΠΑΟΚ έχει να ανέβει έναν Γολγοθά στο δεύτερο μέρος σκεφτόμενος την εικόνα του πρώτου. 

Ο Καντουρί μπαίνει ως αλλαγή και σκοράρει με το μισό γκολ να ανήκει σε ΑντρΊγια και Λύρατζη. Είδαμε άλλον Πασχαλάκη, έναν συγκλονιστικό Κρέσπο έναν ανίκητο ΠΑΟΚ. Και το κερασάκι στην τούρτα; Οι κάρτες στους παίκτες της Μαρσέιγ που θα τους κρατήσουν στην Μασσαλία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γύρισε με ήττα αλλά και με πολλές ελπίδες για πρόκριση. 

Και μην ξεχνάμε. Ισόπαλο έπρεπε να τελειώσει το ματς! Κρίμα που δεν υπάρχει VAR. Εσωσε την Μαρσέιγ. Θα κλείσω με την ευχή όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στην Μασσαλία να επιστρέψουν σπίτια τους υγιή. Κάποια φυσικά θα επιστρέψουν με προβλήματα και αναφερόμαστε σε αυτά που έγιναν μέσα στην πόλη. Για αυτό το ξαναγράφω: η UEFA δεν πρέπει να επιτρέψει την παρουσία Γάλλων αλλά και… ΑΕΚτσήδων στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.