Μαγεύει ο Τσιμίκας στο Champions League, στο Europa League Κολοβός, Αθανασιάδης

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Η Λίβερπουλ έκανε το απόλυτο στον 2ο όμιλο του Champions League και με το 2-1 επί της Μίλαν με ανατροπή στο Σαν Σίρο, την άφησε εκτός Ευρώπης.

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού σε ακόμη ένα παιχνίδι. Σταθερός σε άμυνα και επίθεση, ο Έλληνας αμυντικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ.  

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του και πλέον, είναι η πρώτη σκέψη του Γερμανού τεχνικού για το άκρο της αμυντικής γραμμής.

Η βελτίωση του είναι εμφανής και καθημερινά προσπαθεί να γίνει καλύτερος.Τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 11 συμμετοχές και δύο ασίστ. Έχει αγωνισθεί συνολικά 789 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων υπάρχουν επτά καθαρά 90λεπτά. 

Η συμβολή του στο παιχνίδι είναι σημαντική όταν αγωνίζεται, λύνει τα χέρια στον Κλοπ και εκείνος δείχνει να το εκτιμά. 

Στο Europa League Κολοβός - Αθανασιάδης

Το ευρωπαϊκό όνειρο της Σέριφ θα συνεχισθεί καθώς θα συνεχίσει την πορεία της στο Europa League αφού τερμάτισε στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου. 

Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Σαχτάρ, Αθανασιάδης και Κολοβός βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα. Οι Μολδαβοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και να πανηγυρίσουν. 

Η παρουσία τους στους ομίλους ήταν άκρως εντυπωσιακή. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν τη Σαχτάρ εντός έδρας χάρη σε τέρματα των Τραορέ και Γιανσάν. Ακολούθησε το διπλό που «τρέλανε» την Ευρώπη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ υπήρξαν και τρεις ήττες από την Ίντερ (2) και τους Μαδριλένους. Συγκέντρωσαν επτά βαθμούς και συνεχίζουν την πορεία τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.