Ιταλικό «δώρο»: Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2020

Τι και αν πάλεψε; Τι και αν πολιόρκησε την εστία του Όμπλακ; Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των Σλοβένων κάτι το οποίο οδήγησε μοιραία στην...«λευκή ισοπαλία» των δύο ομάδων το οποίο άφησε την Ελλάδα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί η Εθνική μας να μην τα κατάφερε αλλά... η Squadra Azzurra έστειλε το δικό της δώρο στην Ελλάδα, καθώς η ήττα της Βοσνίας από την Ιταλία κράτησε την Εθνική μας στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης των Προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως έχει γίνει γνωστό η εν λόγω κλήρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις στις 7 Δεκεμβρίου με τις ομάδες να μπαίνουν σε δέκα ομίλους. Από εκεί οι πρώτοι κάθε ομίλου θα περάσουν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ όσες ομάδες καταταγούν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, μαζί με τις δύο ομάδες από το Nations League θα προκριθούν στα Playoffs τα οποία θα απαρτίζουν 12 ομάδες και θα διεκδικήσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια στους αγώνες που θα διεξαχθούν  από τον Μάρτιο ως τον Νοέμβριο του 2021 ενώ τα play off στο διάστημα από 24 ως 29 Μαρτίου του 2022.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.