Μαχλάς: «Ο Ολιβέιρα είναι ολοκληρωμένος φορ που του λείπουν τα γκολ»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2022

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νέλσον Ολιβέιρα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ''Τρίτο Ημίχρονο'', ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά του ότι ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ θα επανέλθει, ενώ τον χαρακτήρισε ολοκληρωμένο επιθετικό. 

‘’Ο Ολιβέιρα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει. Οι φορ χρειαζόμαστε να πετύχουμε το πρώτο γκολ για να επανέλθουμε. Εκεί είναι το ζήτημα και για τον Πορτογάλο. Του λείπουν τα παιχνίδια και ψάχνει το γκολ. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκανε σωστές κινήσεις. Ξέρει να τοποθετείται σωστά κι όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θέλεις το γκολ. Ο Τσόλακ δεν κούμπωσε στον ΠΑΟΚ, αλλά σε άλλες ομάδες του βγήκαν τα γκολ. Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και τον πούλησε, όπως έκανε και με τον Σφιντέρσκι. Οι δυο τους δεν έκαναν τόσο μεγάλη διαφορά στον Δικέφαλο. Κανένας δεν έχει κάνει την πορεία του Πρίγιοβιτς, γι΄ αυτό υπάρχει αυτή η γκρίνια σ΄ αυτή τη θέση. Ακόμα ψάχνεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ που δεν έχει τις προσωπικότητες του παρελθόντος και του λείπει και η χημεία'', είπε αρχικά και πρόσθεσε:

‘’Κάποιος φορ που να ξεχωρίζει ιδιαίτερα δεν υπάρχει. Ο Φαν Βέερτ θα κριθεί στην ΑΕΚ που είναι μεγάλη ομάδα και ο Ελ Αραμπί δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που είδαμε προ διετίας. Είναι νωρίς να ξεχωρίσουμε κάποιον. Ο Ολιβέιρα είναι ένας ολοκληρωμένος φορ, αλλά του λείπουν τα γκολ. Φέτος θα δούμε ένα Πρωτάθλημα που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Ο πιο σταθερός μέχρι στιγμής είναι ο Παναθηναϊκός’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.