«Μαχητές, μυαλό μόνο για τον Αρη»

Κώστας Πετρωτός27 Νοεμβρίου 2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να κλείσει το κεφάλαιο του αγώνα με την Σλόβαν μέσα στα αποδυτήρια του «Τέχελνε Πόλε», επισημαίνοντας δύο πράγματα, Το ένα («πλέον η πρόκριση είναι στα χέρια μας») για να το έχουν οι παίκτες στο πίσω μέρος τους μυαλού τους όταν παίξουν με την Λίνκολν και το δεύτερο («όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, φροντίζεις να μην το χάσεις») για να το έχουν μόνιμα καρφωμένο στη σκέψη τους.

Όμως, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έμεινε μόνο εκεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Μ», τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του από το βράδυ της Πέμπτης κιόλας, αλλά και όλη μέρα χθες, προσπαθούν να βάλουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο πνεύμα του clasico με τον Αρη. 

Ο 52χρονος κόουτς του Δικεφάλου, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη συγκέντρωση στο αμέσως επόμενο ματς και θέλει από τους παίκτες του να μην σκέφτονται οτιδήποτε άλλο. «Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό, βλέπουμε μόνο το ματς που έρχεται και κανένα άλλο», τους επισήμανε. Και από την στιγμή που το επόμενο ματς είναι με τον Αρη τους ζητά να δώσουν όλη την ενέργειά τους εκεί. «Σας θέλω μαχητές στο παιχνίδι αυτό. Από εμάς εξαρτάται η τύχη του, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει. Εχουμε τον πρώτο λόγο, αρκεί να παίξουμε με πάθος και μυαλό», είναι μερικές από τις ατάκες που χρησιμοποιούν ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.