Ντέρμπι στο «Βικελίδης» για Άρη και ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης17 Απριλίου 2022

 Ο ΠΑΟΚ «προσγειώνεται» στη σκληρή ελληνική πραγματικότητα και για να το κάνει... ομαλά θα πρέπει να ξεπεράσει τη δεδομένη κούρασή του από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ και το πολύ υψηλό εμπόδιο του αποφασισμένου για τη νίκη Άρη.

 Οι κίτρινοι έχουν πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο καθώς θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να είναι σχεδόν σίγουρα δεύτερος. Θα ήταν αστείο όμως να πιστεύουμε πως μια ομάδα του Λουτσέσκου και μάλιστα σε ντέρμπι δεν θα τα δώσει όλα....

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Στις αποδόσεις ο Άρης έχει το προβάδισμα για τη νίκη έναντι του ΠΑΟΚ με 2.40 έναντι 3.30. Πολλοί, όμως, θα προτιμήσουν και λογικά το... παιχνίδι με τα γκολ όπου το G/G δίνει 2.20 και το over 2.50 το αξιοπρόσεκτο 2.75.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

 Στα σκορ θα προτιμήσουμε τις ισοπαλίες του 0-0 με 5.90 και του 1-1 με 6.30 ενώ στην εποχή του VAR αξίζει και ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.55.

 Μεγάλο παιχνίδι και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να έχει το σημαντικότερο κίνητρο και το G/G στο 1.95 να μοιάζει πολύ πιθανό.

 21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.