Άρης: Μάχη για τον Κάουαν

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει τον Αντονι Κάουαν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και προσπαθεί να πείσει τον Αμερικανό να αποδειχθεί την πρόταση που του κατέθεσε. Αυτή είναι μικρότερη οικονομικά σε σχέση με τις προσφορές που έχει ο παίκτης από τη Λιέτουβος Ρίτας και ομάδα της Γαλλίας.

Για τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, η πρόταση που κατέθεσε ο Αρης στον Αμερικανό συνιστά υπέρβαση καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει αύξηση αποδοχών της τάξεως του 30% σε σχέση με το περσινό συμβόλαιο. 

Παρόλ’ αυτά οι «κίτρινοι» είναι σε μειονεκτική θέση γιατί τόσο η προσφορά της Λιέτουβος Ρίτας όσο και αυτή από ομάδα της Γαλλίας είναι άνω των 100.000 δολαρίων. Αυτές δεν παρουσιάστηκαν… χθες, αλλά υπάρχουν στο τραπέζι εδώ και τουλάχιστον είκοσι μέρες. 

Το ότι ο Κάουαν δεν έχει απαντήσει ακόμη δείχνει ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του η μετακόμιση στη Λιθουανία ή τη Γαλλία. Στο κάδρο είναι και ο Προμηθέας Πατρών δίχως αυτό να σημαίνει ότι σκοπεύει να «ματσάρει» τις προτάσεις που έχει ο παίκτης. Συν τοις άλλοις, ο Μάκης Γιατράς δείχνει να μην καίγεται για τον βραχύσωμο γκαρντ.

Κι έτσι ο Αρης διατηρεί την ελπίδα του ήδη ξεκαθάρισε όμως στον ατζέντη ότι θα περιμένει το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας καθώς αναλόγως της έκβασης της υπόθεσης του Κάουαν θα προστεθούν και τα υπόλοιπα κομμάτι στην περιφερειακή γραμμή. 

Αν δηλαδή δεν αποκτηθεί ο Κάουαν, είναι πιθανό να γίνει κίνηση για τον Ζώη Καραμπελα ο οποίος είναι ελεύθερος. Αντιθέτως, δεν επηρεάζεται η περίπτωση ενός Αμερικανού combo guard στον οποίον ο Αρης κατέθεσε επίσημη πρόταση και περιμένει την απάντησή του.

*Εντελώς ανυπόστατα είναι δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρη να «χωρίζει» με τον Γιάννη Σιδηροηλία. Στον παίκτη κατατέθηκε το ποσό του buy out του συμβολαίου του για να συζητήσουν οι δύο πλευρές σε νέα βάση και προς τιμήν του παίκτη, δέχθηκε μείωση απολαβών της τάξεως του 50% για την επόμενη χρονιά. Απομένει να διευθετηθούν τα τυπικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.