Μάχες για την παραμονή σε Περιστέρι, Λάρισα και Λαμία

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (6/7) πρόγραμμα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, οι οποίοι θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση παραμονή.

Αρχή θα γίνει στη Λάρισα. Oι «βυσσινί» υποδέχονται τον Πανιώνιο (19.30). Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ασούμπερ, Ναγκί, τον τραυματία Μόρα αλλά και Καρανίκα που είναι στα πιτς εδώ και καιρό. Αντίθετα, ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τον τραυματία Αραμπούλι.

Την ίδια ώρα Λαμία και Ξάνθη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΔΑΚ Λαμίας. Το παιχνίδι ήταν να γίνει το Σάββατο αλλά ένα κρούσμα κορωνοϊού στους Ακρίτες ανάγκασε τη λίγκα να αλλάξει ημερομηνία. Ο Γιώργος Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Δημούτσο αλλά και τους Αραβίδη και Μπιανκόνι που έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη, ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Εντουάρντο. Οι Ακρίτες θέλουν διακαώς τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Τέλος, στις 20.00 ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Οι Περιστεριώτες θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της φάσης αυτής. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεση τους τον τραυματία Χαρίση και τον Μέγιερι. Ο Μάκης Χάβος, από την πλευρά του, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Ντάουντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις: 

19:30 Λάρισα – Πανιώνιος (Novasports 3) 

19:30 Λαμία – Ξάνθη (ΕΡΤ1)

 20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός (ERTSports) 




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.