Μ. Λαφτσίδης: Πιο δύσκολη η Α1 από πέρσι

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μανώλης Λαφτσίδης επέστρεψε το καλοκαίρι στην ΑΕ Ευόσμου αναλαμβάνοντας ξανά τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Λαφτσίδης μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του, η οποία βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας. Αναλυτικά, όσα είπε: Πως βλέπεις τη φετινή πορεία σας και την μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο ; «Νομίζω ότι έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που θα είναι στα πλέι-οφ. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ομάδων και δεν έχει πολύ σημασία η πρώτη θέση γιατί στην ουσία θα μπούν οι ομάδες στα πλέι-οφ με τους ίδιους πόντους».

 Πως σου φαίνεται η φετινή Α1;  «Είναι πιο δύσκολη από πέρσι γιατί ενώνονται οι όμιλοι και έχεις εννιά παιχνίδια-ντέρμπι. Δεν θα υπάρχει εύκολος αντίπαλος και όποιες ομάδες το θέλουν πιο πολύ και όποιες είναι πιο φορμαρισμένες εκείνο το διάστημα θα πάνε στα μπαράζ για τη Γ Εθνική. Νομίζω πως ήταν κακό αυτό για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης γιατί θα πάνε στα μπαράζ της Γ Εθνικής ξεζουμισμένες από συνεχή δύσκολα παιχνίδια. Νομίζω πως δεν ήταν καλό το σύστημα».

 Θα είναι δύσκολο να διεκδικήσουν την άνοδο; «Ακριβώς. Ενώ οι ομάδες από άλλες Ενώσεις θα έρθουν πιο ξεκούραστες και πιο προετοιμασμένες».

 Τι θα πρότεινες; «Δεν είμαι αρμόδιος γι’ αυτό αλλά πιστεύω ένα σύστημα ώστε οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να πήγαιναν στα περιφερειακά μπαράζ πιο ξεκούραστες».

 Κλείνοντας, αναφορικά με το γηπεδικό πρόβλημα, είπε: «Το γήπεδο ευχόμαστε να φτιαχτεί τους επόμενους μήνες ώστε η ομάδα μας να μη ταλαιπωρείται σε άλλα γήπεδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.