Παρέμβαση του Μάκη Γκαγκάτση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Προ ημερησίας διατάξεως στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τον λόγο ο Μ.Γκαγκάτσης.

Πήραν το λόγο οι νομικοί σύμβουλοι της ΕΠΟ Ν.Μπάρτζης-Β.Σαράκης και ισχυρίστηκαν πως όλο το οικοδόμημα σκεπτικού του Διαιτητικού Δικαστηρίου στηρίζεται σε απόφαση της ΕΕ στις 24/6.

Όμως δεν υπάρχει ΕΕ στις 24/6, όπως είπαν οι Ν.Μπάρτζης- Β.Σαράκης.

Παρενέβη ο Μ.Γκαγκάτσης: "Πρώτον ότι δεν είναι σωστό να συζητάμε και να αναλύουμε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Δεύτερον και σημαντικό: Ναι μεν δεν υπάρχει ΕΕ στις 24/6, αλλά υπάρχει απόφαση της ΕΕΘ στις 28/6 η οποία δίνει παράταση στις ομάδες της FL να καταθέσουν φάκελο. Συνεπώς, έχει αποδεχθεί η ΕΕΘ ότι οι ομάδες της FL πρέπει να καταθέσουν φάκελο, διαφορετικά δεν θα έδινε παράταση για κάτι ανύπαρκτο".
«Οφείλω να διευκρινίσω κάτι που πράγματι είπα στην προηγούμενη συνεδρίαση», είπε και συνέχισε: «Είπα ότι ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ γιατί το Διαιτητικό Δικαστήριο ακύρωσε απόφασή μας λόγω λανθασμένης εισήγησης της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας. Η μομφή δεν ήταν για τα μέλη της Εκτελεστικής, αλλά για τη νομική υπηρεσία. Άλλωστε αυτή η διοίκηση εξελέγη με ευρύτατη πλειοψηφία και την στηρίζω, όπως στηρίζω και τον πρόεδρο, τον κ.Δημητρίου».

Πηγή:dikiblogspot

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.