Μ. Αλημπαρούτης: «Χαρούμενος που αγωνίζομαι στον Αγροτικό Αστέρα»

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για τον Αγροτικό Αστέρα καθώς την Κυριακή θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στα πλέι οφ της Α1.

 Ο Μάριος Αλημπαρούτης μίλησε για τη φετινή χρονιά του Αγροτικού Αστέρα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει εννιά γκολ φέτος, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Για τη φετινή πορεία του συλλόγου, την Α1 αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, είπε στον Παύλο Κερασιώτη: «Την πορεία του Αστέρα για να μην κρυβόμαστε κιόλας δεν την λες επιτυχημένη. Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο την άνοδο ασχέτως που δεν το κατάφερε για διάφορους λόγους. Η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να πω ότι τέλειωσε μέτρια διότι ήρθα στον Αστέρα στο 3ο επίσημο παιχνίδι της ομάδας και με ένα τραυματισμό στη πρώτη μου εβδομάδα στην ομάδα έμεινα σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο έξω. 

Στον 2ο γύρο προσπάθησα και εγώ και όλη η ομάδα να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ και πιστεύω το κάναμε ανεξαρτήτως μερικών αποτελεσμάτων. Ηταν ένα δυνατό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες. Η ΑΕ Ευόσμου πιστεύω πήρε δίκαια την 1η θέση που την έστειλε στα μπαράζ καθώς και το ΙΕΚ όπως έδειξαν από τα αποτελέσματα γιατί βρισκόμασταν σε διαφορετικό όμιλο όπως γνωρίζετε και συναντηθήκαμε μόνο μία φορά στο παιχνίδι στα πλέι οφ, όποτε δεν το παρακολουθούσα πολύ.

 Νιώθω χαρούμενος ασχέτως που η φετινή χρονιά δεν πήγε όπως θέλαμε, που αγωνίζομαι στον Αγροτικό Αστέρα. Είναι μια ιστορική ομάδα και ίσως βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα. Πιστεύω ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρω κάτι τέτοιο, εφόσον έχουμε ακόμα έχουμε ένα ματς πλέι οφ μπροστά μας απέναντι στους Ακρίτες Συκεών, για να τελειώσει η χρονιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.