Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Γάνδη, σκόρερ ο Ουκρανός Μπεζούς που ξέσπασε σε κλάματα!

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Μαρτίου 2022

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο Μπριζ και την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου του Βελγίου, η Γάνδη συνέχισε με νίκες τις υποχρεώσεις της και στο Πρωτάθλημα. Αν και τα βρήκε σκούρα, κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. 

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντεπουάτρ στο 12΄. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε με τον Φόσεν στο 70΄.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα έχουμε νικητή, η Γάνδη πήρε τη νίκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Ουκρανό Μπεζούς, ο οποίος είχε στην αρχή και στο τέλος σημαία Ουκρανίας στην πλάτη του, ενώ ξέσπασε σε κλάματα όταν πέτυχε το νικητήριο γκολ. 



Πλέον, η ομάδα του Χάιν Βανχάζεμπρουκ στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Πέμπτης (10/3, 19.45) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη φάση των «16» του Conference League. 

Μετά από 30 αγωνιστικές, η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 52 πόντους και απολογισμό 15 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες. 

Η Γάνδη αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Ρουφ, Ενγκαντέου, Τορουναρίγκα, Όλσεν, Φορτούνα (76' Οφοε), Σάμιος, Κουμς, Χιουλσαγκερ, Ντε Σαντ, Μαλέντ (76' Μπεζούς), Ντεπουάτρ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.