Λύτρας για βιασμό 12χρονης: «Υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Κάθε νέα αποκάλυψη, που βρίσκει το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και το κύκλωμα μαστρωπίας, σοκάρει ολοένα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Ανάλογα συναισθήματα προκαλεί και η καταγγελία του νομικού Λύτρα, πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα.


Την άποψη πως στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια, υπάρχουν κι άλλα θύματα που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα, εξέφρασε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας Απόστολος Λύτρας. «Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν» ανέφερε κάνοντας λόγο για ολόκληρο κύκλωμα που υπάρχει πίσω από την υπόθεση.

Διευκρίνισε, δε, πως «δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση, αλλά εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το «Χαμόγελο του Παιδιού» όχι σε σχέση με την υπόθεση». «Το έκανε το «Χαμόγελο» επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «η 12χρονη ποτέ δεν γυρνούσε σπίτι στις 2 το βράδυ. Όσα γίνονταν, γίνονταν απόγευμα ή νωρίς το βράδυ. Αυτό ισχυρίζεται η μητέρα της». Και πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Δεν την απαλλάσσει από κάτι. Για να είμαι ξεκάθαρος». Υποστήριξε, επίσης, ότι τα χρήματα από την εκπόρνευση της 12χρονης «προφανώς κατέληγαν στο κύκλωμα μαστροπείας και όχι στη μητέρα»

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.