Λύτρας: «Χαιρετηθήκαμε μισή ώρα πριν με τον Καραϊβάζ, εκτέλεσαν συμβόλαιο»

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Ο νομικός, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και στην εκπομπή «Weekend» με τον Γρηγόρη Κόκκινο για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, μεταφέροντας πως λίγη ώρα νωρίτερα είχαν επικοινωνία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φονικό και τους αυτουργούς:

«Προφανώς από κάποια έρευνα ή κάτι που ήξερε, έγινε το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Προσπάθησαν να του κλείσουν το στόμα για κάτι. Το δύσκολο δεν είναι να δούμε τους αυτουργούς, αλλά τον ηθικό αυτουργό. Είναι συμβόλαιο, εντολή και απλά υπήρχαν δύο αυτουργοί που εκτέλεσαν το συμβόλαιο. Γίνονται αδιανόητα εγκλήματα το τελευταίο διάστημα, έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Για την αντίδρασή του:

«Νόμιζα ήταν κακόγουστη φάρσα όταν το έμαθα. Μισή ώρα μετά που χαιρετηθήκαμε και ο άνθρωπος έφυγε. Του είχαν στήσει καρτέρι, είχαν ενημέρωση για το δρομολόγιό του. Παρ’ όλο που ήταν 30 χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ, δεν είχε ζητήσει ποτέ αστυνομικό. Άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία, έχουν 4-5 αστυνομικούς. Το 90% από τα συμβόλαια θανάτου δεν βρίσκονται ποτέ. Ας ελπίσουμε στην περίπτωση αυτή να συμβεί το αντίθετο. Το θέμα είναι ποιος έδωσε την εντολή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.