Λυσσαρίδης για Προυσαλίδη: «Αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό-Φρόντιζε για την πρόοδο των νέων παιδιών»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2026

Για τον Βασίλη Προυσαλίδη, που άφησε έντονο το αποτύπωμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απεβίωσε χθες (5/3) σε ηλικία 83 χρόνων, μίλησε στο Metropolis 95.5 ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε μαζί του, ο Γιώργος Λυσσαρίδης.

«Ξεχώριζε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και το άμεμπτο ήθος. Με την ιδιότητα του ως μέλος του δς της ΕΠΟ και ως άνθρωπος που αγαπούσε τον αθλητισμό φρόντιζε για την προοδό των νέων παιδιών. Είναι χαρακτηγριστικό ότι πολλοί βετεράνοι τώρα, που υπήρξαν μέλη των μικρών εθνικών ομάδων, μνημονεύουν με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τον Βασίλη Προυσαλίδη.

Είχε τρεις συνεχόμνενες θητείες στην ΕΠΣΜ, δύο με εμένα και μία με τον Διονύση Ψωμιάδη, αλλά και πριν μπει στο ΔΣ ήταν μέλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Διοικητηρίου και στη συνέχεια μετακόμισε στον Χορτιάτη. Επί 60 χρόνια αφιέρωσε τον εαυτό του στην οικογένειά του, προφανώς, και παράλληλα με την δουλειά του στον αθλητισμό», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.