Λύση συμβολαίου για τον Οζίλ: «Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2023

Ο 34χρονος μέσος Μεσούτ Οζίλ έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπασακσεχίρ, ενώ όπως αναφέρει τούρκος δημοσιογράφος , ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως θέλει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. 

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, έχει πραγματοποιήσει μόλις επτά εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την Μπασακσεχίρ, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι.

Ο Οζίλ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν και για δεύτερο χρόνο, αλλά ο δημοσιογράφος Γιακούπ Κινάρ από τη Φανάτικ αναφέρει ότι η συμφωνία του τερματίστηκε πρόωρα, έπειτα από ένα καταστροφικό παιχνίδι εναντίον της Καϊσερισπορ.

Ο Γερμανός μέσος δεν αναμένεται να ψάξει για νέο σύλλογο, καθώς ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι αποφάσισε να αποσυρθεί απο την ενεργό δράση, σήμερα το πρωί.  

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Οζιλ έχει αγωνιστεί στη καριέρα του με επιτυχία σε Ρεαλ Μαδρίτης και Άρσεναλ και θεωρούταν ένας απο τους καλύτερους playmakers στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Οζίλ έπαιξε τα πρώτα 45 λεπτά της ήττας της ομάδας του, με 1-0 από την Καϊσερίσπορ το βράδυ της Πέμπτης και όπως φαίνεται αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.