Λύσεις σε όλες τις θέσεις από τους Ρέμπε - Φερέιρα

Γιώργος Καστάνης14 Αυγούστου 2020

Δείχνει προνοητικός και οργανωτικός ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Δεν λέει πολλά, έχει όμως τις διασυνδέσεις του, μιλά με παίκτες που είναι υποψήφιοι στόχοι για όποια θέση χρειαστεί ενίσχυση ο ΠΑΟΚ και διαπραγματεύεται, αφού προηγουμένως ενημερώσει την ιδιοκτησία. Θα έλεγα, πως σε πρώτο πλάνο, οι κινήσεις του, δείχνουν έναν άνθρωπο, που ξέρει πως πρέπει να κινηθεί.

Ασφαλώς και το έργο του, θα κριθεί από τα αποτελέσματα. Οι παίκτες που ήδη αποκτήθηκαν, είναι βασικό να μπορέσουν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο κρίσιμο αγώνα με την Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου. Εχει όμως την σημασία της και η συνεργασία με τον Φερέιρα, που έχει άποψη για τις μεταγραφές. Αλλωστε ο Πορτογάλος ζήτησε παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις (δύο χαφ και φορ).

Το βασικό αυτή την στιγμή, είναι πως θα ενισχυθεί η ομάδα για όλη την σεζόν. Αν για παράδειγμα φύγει ο Γιαννούλης, ο αντικαταστάτης του, πρέπει να είναι ισάξιος και καλύτερος. 

Αν πουληθεί ο Ακπομ, όπως θέλουν στον ΠΑΟΚ, ο φορ που θα έρθει, πρέπει να είναι πολύ καλύτερος και αποδοτικότερος. Ακόμη, το που θα πάνε οι παίκτες που δεν υπολογίζονται, αν θα βρεθούν καλές ομάδες για να τους αξιοποιήσουν, είναι ένα θέμα. Για το οποίο βεβαίως δεν είναι ο αποκλειστικά αρμόδιος, καθώς στα πλαίσια των «συμμαχιών» που έχουν αναπτυχθεί, πάντα δίνονται παίκτες σε ομάδες που θεωρούνται φίλα προσκείμενες με τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.