Λύρατζης: «Σοβαροί με τον Βόλο, το 100% για την πρόκριση»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2020

Κυρίαρχο ρόλο στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Λευτέρη Λύρατζη.

Ο μπακ του Δικεφάλου μίλησε στη Nova για το ματς στο Πανθεσσαλικό αλλά και για αυτό με την Κράσνονταρ όπου ο ίδιος και οι συμπάικτες θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Λύρατζης:

Για την κατάσταση για τον ίδιο στην ομάδα: «Φέτος για μένα ξεκίνησε δύσκολα η χρονιά γιατί ήμουν σε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών εκτός της πρώτης ομάδας. Παρόλα αυτά οι συγκυρίες το έφεραν έτσι ώστε να ενσωματωθώ ξανά με την πρώτη ομάδα. Νομίζω ήμουν έτοιμος γι αυτό και το έδειξα και στον αγωνιστικό χώρο».  

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Με τις δύο τελευταίες προσθήκες αρχίζει να γίνεται πλήρες το ρόστερ. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα και αυτό φαίνεται σιγά-σιγά και στο γήπεδο. Βέβαια τα δύο τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που πρέπει αλλά θα το βελτιώσουμε».  

Για τις διαφορές του φετινού από τον περσινό ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές, πάνω κάτω είναι τα ίδια. Και κυρίως το θέμα του προπονητή, ο κ. Φερέιρα και ο κ. Λουτσέσκου έχουν την ίδια πνευματική αντίληψη, λειτουργούν το ίδιο και μας έχουν φουλ συγκεντρωμένους σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο».  

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Πάνω από όλα είμαστε μία οικογένεια και φαίνεται αυτό».  

Για τα συναισθήματά του μετά το ματς με την Κράσνονταρ: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, μου άρεσε. Και οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και όλα είναι ανοιχτά. Θα έρθει εδώ η Κράσνονταρ, εμείς θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση που τη δικαιούμαστε».  

Για το αν ο ΠΑΟΚ έδωσε αποδείξεις με την εμφάνισή του στη Ρωσία: «Πρέπει να δίνουμε αποδείξεις για τους εαυτούς μας, όχι για τους άλλους. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί πλέον να σταθεί άνετα σε αυτό το επίπεδο. Και πιστεύω ότι κόντρα στην Κράσνονταρ την Τετάρτη, θα το αποδείξει για μία ακόμα φορά».  

Για το βαθμό δυσκολίας στη συγκέντρωση της ομάδας στα εγχώρια ματς μετά από τα ευρωπαϊκά: «Δεν είναι πολύ δύσκολο. Τα ταξίδια είναι, το πήγαινε-έλα στη Ρωσία, τώρα στον Βόλο. Σε θέματα συγκέντρωσης, δεν έχουμε δυσκολία σαν ποδοσφαιριστές».

Για το ματς με τον Βόλο: «Τη γνωρίζω την ομάδα, πέρασα πέρσι μια χρονιά εκεί, την πρώτη μου επαγγελματική. Είναι μια ομάδα που δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι, παλεύει για τον κάθε βαθμό και καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε κυρίαρχο ρόλο και να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.