Λύρατζης έτοιμος για νέο συμβόλαιο

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Στην Ολλανδία, κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Ζοσέ Μπότο είχε αναφερθεί στην προοπτική να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λευτέρη Λύρατζη και παράλληλα να γίνει στον νεαρό άσο μία γενναία αύξηση των απολαβών του. Δύο και κάτι μήνες μετά, φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα.

Ο Λύρατζης από τότε που καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του Δικεφάλου, στα τέλη Νοεμβρίου 2021 (μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Αθήνα) κέρδισε άξια μία θέση στο σχήμα. Και εισέπραξε τα εγκωμιαστικά σχόλια τόσο του προπονητή του Δικεφάλου, όσο και του αθλητικού διευθυντή. Το ήδη υπάρχον συμβόλαιο του Λύρατζη με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025. 

Οι απολαβές του σε ετήσια βάση δεν ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ. Θεωρείται δεδομένο πως άμεσα, ακόμη και εντός των επομένων ωρών μπορεί να προχωρήσει το θέμα, με την επέκταση της συνεργασίας τους, έως το καλοκαίρι του 2026 και παράλληλα την αύξηση των απολαβών του διεθνή παίκτη. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει και η αποκατάσταση μίας αδικίας, που έχει σχέση με τις απολαβές του 22χρονου άσου.

Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο αναμένεται να “πέσουν” άμεσα και ο παίκτης θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα που καθιερώθηκε και θέλει να γευτεί διακρίσεις και επιτυχίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.