Λύνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα

Κώστας Πετρωτός16 Δεκεμβρίου 2021

Τέλος στο αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Σίντζι Καγκάβα φαίνεται ότι θα προκύψει εντός των επόμενων ημερών. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, ήδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου με την πλευρά του Ιάπωνα άσου προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο 32χρονος μέσος είναι θετικός στο να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει, χωρίς μάλιστα να βάζει ως προϋπόθεση το να προκύψει πρώτα πρόταση από άλλη ομάδα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει και οριστική εξέλιξη. Σύμφωνα, με τις ίδιες πηγές, η πλευρά του Καγκάβα δέχεται να λύσει το συμβόλαιο λαμβάνοντας μόνο χρήματα που αντιστοιχούν στη συνεργασία μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη.

Ο Καγκάβα που είχε έρθει ως μία ηχηρή μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο με ετήσιες απολαβές περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ και σημαντικές χορηγικές συμφωνίες να τον ακολουθούν, συμμετείχε μόλις σε 12 ματς (οκτώ πέρυσι και τέσσερα φέτος), έχοντας καταγράψει μία μόνο ασίστ, ενώ εδώ και καιρό ήταν εκτός πλάνων Λουτσέσκου. Θυμίζουμε ότι δεν είχε συμπεριληφθεί καν στην λίστα των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ στην φάση των ομίλων.

Με την ολοκλήρωση της υπόθεσης Καγκάβα, ο ΠΑΟΚ θα ρίξει το βάρος στις συζητήσεις για παρόμοια εξέλιξη και με τον Ροντρίγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.