Λυμπερόπουλος: «Περίμενα από τον Άρη να κάνει ένα ακόμη βήμα»

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μάχη των πλέι οφ. «Τώρα είμαι στην Καλαμάτα. Είμαι πυροσβέστης και κάνω personal στους τερματοφύλακες. Ταλέντο πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Δεν διαφέρουμε σε κάτι με άλλες χώρες. Ένας Γερμανός δεν έχει περισσότερο ταλέντο από εμάς, αλλά έχουμε πολλά... θέματα. Έχουμε μία συμπάθεια στους ξένους...» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα ξέρουμε και τα βλέπουμε, αλλά είμαστε ένας λαός που δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι. Είναι, ίσως, η φύση μας. Η ευθύνη βαραίνει και εμένα. Πρέπει να περνάς από έναν χώρο και να αφήνεις κάτι, αλλιώς υποβαθμίζεις συνέχεια το προϊόν σου. Εχω βαρεθεί να ακούω όταν ήμουν εγώ, τι έκανα εγώ... Πρέπει να πούμε στα νέα παιδιά τι να κάνουν τώρα. Χωρίς να μειώνω τους ανθρώπους που αυτή την στιγμή δουλεύουν.»

Για την μάχη των πλέι οφ τόνισε: «Η 3η θέση έχει το περισσότερο ενδιαφέρον. Οι ομάδες μοιάζουν μεταξύ τους, με τα σκαμπανεβάσματά τους και είναι αμφίρροπο. Συμφωνώ ότι είναι θέμα μέρας. Ο Άρης έχει ένα πρόβλημα βασικού παίκτη, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Μπορεί αυτός που θα μπει να βάλει το γκολ. Είναι λίγο σχετικά όλα αυτά. Προσωπικά, σε όλη την χρονιά η πιο αξιοσέβαστη προσπάθεια είναι του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για την βελτίωση. Η ΑΕΚ έχει αδικηθεί, θα μπορούσε να το πάει καλύτερα. Έχει αξία σαν ρόστερ. Οι αλλαγές προπονητών την πήγαν πίσω. Αδικεί τον εαυτό της. Δεν έχουμε δει την ποιότητά της. Τον Άρη τον περίμενα, γιατί έχει μπουν κάποιες βάσεις. Νόμιζα θα κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά. Πρέπει να είσαι και μέσα, βέβαια, για να γνωρίζεις.»

Κατέληξε λέγοντας για τον αγώνα Αρη - ΑΕΚ: «Οι παίκτες κλειδιά της ΑΕΚ που έστω τελευταίες στιγμές της χρονιάς θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω. Αυτοί θα έχουν και το μεγαλύτερο κίνητρο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.