Λυκογιάννης: «Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε αρκετές θέσεις»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Την πρώτη ήττα υπό την ηγεσία του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του ΠΑΟΚ γνώρισε ο Δικέφαλος του Βορρά με αντίπαλο το Περιστέρι στην Αθήνα. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στις περιορισμένες λύσεις που διαθέτει ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αρχικά σχολίασε: «Νομίζω το πιο σημαντικό πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ακολουθούσαμε το ρυθμό ήμασταν αρκετά καλοί, ήταν ότι χάσαμε τελείως τον ρυθμό μας στην επίθεση. Οι επιλογές που είχαμε δεν ήταν σωστές. Αυτό επηρέασε και την αμυντική μας λειτουργία».

Για το πρόβλημα που υπήρχε στη θέση «1»: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε αρκετές θέσεις, αλλά έχω ξαναπεί ότι προτεραιότητα είναι να λειτουργήσουμε με τις λιγότερες αλλαγές και με τα λιγότερα έξοδα. Φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εμείς δεν θέλουμε να την κάνουμε πιο δύσκολη με περιττά έξοδα».

Για την ΑΜΚ: «Νομίζω ότι είναι σίγουρα ένα κομμάτι στο οποίο οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχουν επενδύσει πολλά για να μειωθούν τα έξοδα που υπάρχουν από προηγούμενα χρόνια».

Τέλος σημείωσε: «Εύχομαι να μπούμε σε μια κανονικότητα και να ξαναρχίσουν αγώνες και στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και στις ακαδημίες που έχουν μείνει τα παιδιά χωρίς μπάσκετ πολύ καιρό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.