Λυκογιάννης: «Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Τη χθεσινή κλήρωση του BCL που έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ την ιταλική Σάσαρι και τη γαλλική Ντιζόν ενώ θα περιμένει τα προκριματικά για την τρίτη που πιθανώς να είναι η ισπανική Μάλαγα, σχολίασε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο αλλά υποσχέθηκε ότι θα γίνει ότι καλύτερο για μια ανταγωνιστική ομάδα: «Είναι ένας όμιλος με μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες ακόμη δεν έχουν σχηματιστεί, ώστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα.

Η Σάσαρι φαίνεται ότι θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, η Ντιζόν από την άλλη, έχοντας τον ίδιο προπονητή είναι πιθανό να διατηρήσει και ένα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι και η τέταρτη ομάδα που θα έρθει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Η Μάλαγα μοιάζει να είναι ο πιο πιθανός αντίπαλος, αλλά η διαδικασία των προκριματικών γίνεται πολύ νωρίς και το ενδεχόμενο της έκπληξης ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας δύσκολος όμιλος.

Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε μία από τις θέσεις που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.