Λυκογιάννης: Τα... γαλλικά στον Τέρνερ και η εντυπωσιακή αντίδρασή του

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, ενώ αποκάλυψε το μυστικό για την αφύπνιση του Τέρνερ.

Αρχικά ρωτήθηκε για τις εννιά σερί επιτυχίες που μετράει επί των κίτρινων: «Είναι ένα στατιστικό, δεν λέει κάτι. Συνέβη. Δεν ήξερα ακριβώς τον αριθμό πριν μπούμε στο γήπεδο, απλώς ότι έχω κερδίσει αρκετές φορές σε αυτό το γήπεδο. Σχεδόν πάντα τα παιχνίδια τα παίζουν οι παίκτες. Σου δίνουν την ασφάλεια ότι μπορείς να κερδίσεις. Αυτοί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές».

Για την συνομιλία που είχε με τον Τέρνερ υπογράμμισε: «Δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος και έγινε μία επίθεση επί προσωπικού για να θιχτεί ο εγωισμός του. Η αντίδρασή του ήταν εντυπωσιακή και στο τέλος, που μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο κέντρο, πήρε τα εύσημα επί προσωπικού. Δεν λέγεται στον αέρα τι του είπα, αλλά ήταν... γαλλικά. Ο Τέρνερ καταλαβαίνει το παιχνίδι καλά. Ήταν, όμως, χαλαρός για την κρισιμότητα του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος που λειτούργησε. Έχει υψηλό μπασκετικό iq».

Για την αφιέρωση στους γιους του: «Τα τελευταία χρόνια λείπω αρκετά από το σπίτι και έτυχε σε αυτή τη συγκυρία τα γενέθλια των γιων μου να είναι Παρασκευή και Σάββατο, οπότε τους αφιέρωσα την επιτυχία».

Για την ΑΜΚ τόνισε: «Είναι καθοριστικής σημασίας και βασικός στόχος του Θανάση Χατζόπουλου. Θα καθόριζε εξελίξεις για το μέλλον. Ενδεχομένως να πιαστεί και ο στόχος των 500.000 ευρώ. Θεωρώ ότι φέτος θα μηδενίσουν οι οφειλές προς τρίτους». 

Για το πάθος του: «Έτσι λειτουργούσα σε όλες τις ομάδες, άσχετα που τα μεγέθη τους δεν ήταν ίδια. Αν ταιριάζει ο ψυχισμός μου με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.