Λυκογιάννης: «Πήγε πολύ καλά το πλάνο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας με τον Άρη Λυκογιάννης να μιλάει μετά τη λήξη του αγώνα και στέκεται στην αμυντική προσήλωση που είχαν οι παίκτες του, δίνοντάς τους τα εύσημα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και κερδίσαμε, παίζοντας αρκετά καλά και παίρνοντας μεγάλη διαφορά, κόντρα σε μια ομάδα που έχει ποιότητα, προερχόταν από συνεχόμενες ήττες και περιμέναμε ότι θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Πήγε πολύ καλά το πλάνο που είχαμε σε κάποιους παίκτες, με κάποιους άλλους είχαμε προβλήματα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική μας συμπεριφορά και μας έδωσε τη δυνατότητα να ανοίξουμε το τρανζίσιον.

Έχουμε μικρό διάστημα για να προετοιμαστούμε για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά μας με τον Ιωνικό. Έχουμε κάποια ερωτηματικά για παίκτες. Για τον Καμπερίδη δε νομίζω ότι θα παίξει και το Σάββατο, ο Γιάνκοβιτς, είναι κι αυτός μεγάλο ερωτηματικό. Δε θα προπονηθούμε και στο γήπεδο μας λόγω βόλεϊ, τις δύο επόμενες ημέρες. Ελπίζω να κρατήσουμε τις πληροφορίες σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση σήμερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.