Λυκογιάννης: «Παίξαμε καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση»

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2021

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας, αλλά και το ντεμπούτο του Μάντζαρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3: «Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα μας γιατί παίξαμε καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση και για 25 λεπτά το διαχειριστήκαμε καλά. Μετά η ζώνη της Λάρισας μας πάγωσε λίγο, κερδίσαμε όμως δίκαια και διαχειριστήκαμε τις απουσίες».

Για το ντεμπούτο του Μάντζαρη και πως θα γίνει η διαχείριση των τραυματιών τώρα που θα διακοπεί το πρωτάθλημα σημείωσε: «Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, παίξαμε σαν ομάδα και καταφέραμε και καλύψαμε τις αδυναμίες από τις απουσίες σημαντικών παικτών. Ο τραυματισμός του Κάρτερ είναι σοβαρός, ενώ πρέπει να διαχειριστούμε το οστικό οίδημα του Γκρίφιν. Θα δούμε, έχουμε δουλειά».

Για την κατάσταση του Κάρτερ: «Το γεγονός ότι δεν έπαιξε, είναι μια εβδομάδα με θεραπείες, αυτήν την εβδομάδα θα μπει σε συγκεκριμένα μηχανήματα, μετά τη διακοπή, αν όχι στην Πάτρα, στο ματς με τη Γαλατά θα είναι μαζί μας. Του Κάρτερ είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός, πολύ πιο σοβαρός από ότι θέλαμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, άψογος επαγγελματίας και ένα χαρακτήρα που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είμαστε ήδη στην αγορά για αναζήτηση παίκτη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.