Λυκογιάννης για το ντέρμπι Κυπέλλου: «Ο Άρης έχει το μομέντουμ»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2024

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον σημερινό (15/2) προημιτελικό Κυπέλλου, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. «Θα είναι όλα δυνατά παιχνίδια. Έχει διαφορετική μορφή η διοργάνωση του Κυπέλλου, από του πρωταθλήματος, γιατί είναι νοκ άουτ. Κάθε ομάδα είναι προετοιμασμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Θα δείξει...» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-Άρης:

«Είναι ξεχωριστός αγώνας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης είναι σε καλύτερο μομέντουμ. Έχει βρει αυτοματισμούς και χημεία παρά το γεγονός ότι έχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τους τραυματισμούς. Είναι μία ομάδα δομημένη με σωστή φιλοσοφία και έχει καλή ψυχολογία.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πρόσωπο πολλές φορές φέτος, με τους ξένους και έχει επηρεαστεί η χημεία του. Δεν μπορείς, έτσι, να βρεις ρυθμό και ψάχνει την αντίδραση μέσα από αυτό το ματς. Θεωρώ ότι το μομέντουμ είναι υπέρ του Άρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει. Είναι ιδιαίτεροι αυτοί οι αγώνες, είναι και θέμα ημέρας». 

Του ζητήθηκε, τέλος, να κάνει μία πρόβλεψη: «Είναι παρακινδυνευμένο, γενικότερα για όλους τους αγώνες των προημιτελικών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.