Λυκογιάννης: «Έτσι κερδίσαμε τον Ηρακλή»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5 για τη νίκη του Δικεφάλου επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο που σήμανε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας:

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε:

Για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ήταν συνδυασμός κάποιων πραγμάτων. Βρήκαμε καλές επιλογές στην επίθεση βάλαμε μεγάλα σουτ και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Κλείσαμε τους διαδρόμους και οδηγήσαμε τον Ηρακλή σε περιφερειακά σουτ που δεν είναι το δυνατό του σημείο. Έτσι γύρισε σε μας το μομέντουμ του αγώνα».

Για τον ημιτελικό με τον Προμηθέα: «Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τρόπαια και έχει γεμάτο ρόστερ. Θα μπούμε μέσα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν θα μείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ: «Θα δουμε. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε και θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις. Μέχρι τώρα έχω μια πολύ καλή συνεργασία. Η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Είναι μια ομάδα με δυνατά και αδύνατα σημεία. Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους που τέθηκαν από το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.