Λυκογιάννης: «Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ mateco είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League (15/10, 19:15) και ο προπονητής του "δικεφάλου", Άρης Λυκογιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι, ενώ τόνισε πως συμπαράσταση του κόσμου θα δώσει ώθηση στην ομάδα του.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Ο Άρης προέρχεται από μία μεγάλη νίκη στο γήπεδό του απέναντι στον Παναθηναϊκό και σαφέστατα έρχεται με λιγότερη πίεση από ότι έχουμε εμείς. Παίζουμε στο γήπεδό μας, προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από την καλή εμφάνιση. Πρέπει να φέρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε και πνευματικά και ψυχολογικά έτοιμοι και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων".

Για την ατμόσφαιρα στο PAOK Sports Arena και την συμπαράσταση του κόσμου, ο κόουτς Λυκογιάννης δήλωσε: «Πάντα ένα γεμάτο γήπεδο δίνει παραπάνω ώθηση στη γηπεδούχο ομάδα. Στο περσινό παιχνίδι για παράδειγμα, ο κόσμος μπήκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι και αυτός μας έδωσε απίστευτη ώθηση. Παρόλα αυτά οι παίκτες είναι αυτοί που θα καθορίσουν σε πολύ σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα, με το πάθος, την ωριμότητα, τις επιλογές και το σωστό τους διάβασμα. Και σε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά όπως η δική μας, όσο περισσότερο κόσμο έχει στο γήπεδο, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα πάρουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.