Λυκογιάννης: «Αυτά είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το ποιος θα περάσει»

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Ιανουαρίου 2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας για το τρίτο παιχνίδι με τη Ρίτας που θα κρίνει το εισιτήριο για τους ''16'' του BCL, στάθηκε στα στοιχεία που θα καθορίσουν την αναμέτρηση. 

«Το κακό είναι ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο να κάνουμε πράγματα. Ο Δημήτρης θα μπει έχοντας κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα οι οποίες δεν περιλαμβάνουν επαφή. Είναι έμπειρο παιδί, έχουμε συνεργαστεί ξανά, οπότε έχει μία εικόνα του τι ζητάμε. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν οι άλλοι γύρω του. Θα έχει κάποιο χρόνο συμμετοχής αύριο οπωσδήποτε», σχολίασε σχετικά ο προπονητής του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος στάθηκε μάλιστα στα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στο τρίτο παιχνίδι.

«Σε γενικές γραμμές και στα δύο παιχνίδια, είδαμε περίπου τα ίδια πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά την αμυντική αντιμετώπιση που είχαμε από πλευράς Rytas. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί σε λιγότερο από 48 ώρες καλούμαστε να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο εδώ, οπότε είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές, που θα ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ που είναι πάντα ένα θέμα, κυρίως με τη συγκεκριμένη ομάδα και η αμυντική προσήλωση. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το ποιος θα περάσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.