«Λύγισε» στον Βόλο ο ΠΑΟΚ Β

Χάρης Εμμανουηλίδης02 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ Β΄ ταξίδεψε στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό στην εξ αναβολής 13η αγωνιστική με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να μην μπορεί να τα καταφέρει και να γνωρίζει την πέμπτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2, με 3-1!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό Γιώργος Ξύδας με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Ταλιχμανίδη και να βάλει μπροστά την ομάδα του από νωρίς βάζοντας δύσκολα στον Δικέφαλο ο οποίος έψαξε την γρήγορη αντίδραση με τον Καλουτσικίδη, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε πάνω στον Ξενοδόχοφ.

Αυτό μπορεί να μην έγινε στο 9ο λεπτό, αλλά έγινε στο 26ο, όταν ο Γαϊτανίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παναγιώτου πήρε την κεφαλιά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1 με τον νεαρό στόπερ. Τα αντανακλαστικά των γηπεδούχων ήταν πολύ γρήγορα, καθώς μόλις εννέα λεπτά αργότερα, πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ξυδά, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος αναγκάστηκε να συνεχίσει χωρίς τον Κυριάκο Γιαξή ο οποίος τραυματίστηκε για να περάσει στη θέση του ο Γρόσδης, συνεχίζοντας να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης το οποίο δεν ωστόσο δεν ήρθε με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε τρίτο γκολ στο 44ο λεπτό με τον Φιλίποβιτς με το ημίχρονο να έχει τους γηπεδούχους μπροστά με 3-1.

45 λεπτά στο...«0»

Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να αλλάξει πολλά στην ομάδα του και στη ροή της αναμέτρησης βεβαίως, περνώντας εντός αγωνιστικού χώρου τους Τζίμα, Τάχατο και Πανίδη στις θέσεις των Γκορντεζιάνι, Μανωλιούδη και Σμυρλή.

Οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαν με την ίδια ένταση όπως τελείωσαν το πρώτο 45λεπτο και τα πρώτα λεπτά ήταν σε ρυθμούς…συντήρησης, χωρίς κάποια φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τα όσα βλέπαμε εντός αγωνιστικού χώρου αλλά ούτε και τον πίνακα του σκορ. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τη μία ώρα αγώνα περίπου, καθώς στο 62΄ ο Τσοπούρογλου έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισαν την πίεση τους, ανεβάζοντας όλο και περισσότερο τις γραμμές τους στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Μέσα από αυτή την πίεση ο Φασίδης πήρε την κεφαλιά η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, αλλά ο Ξενοδόχοφ ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του κόουτς Βούζα.

Ο ΠΑΟΚ Β συνέχισε να ψάχνει την ευκαιρία του να μπει ξανά στον αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου έκλεισε με τον κατάλληλο τρόπο τους χώρους και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο και τα δύο γκολ του Ξυδά και το ένα του Φιλίποβιτς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Ταλιχμανίδη, Κουλιεράκη, Παναγιώτου, Μανωλιούδη, Τσοπούρογλου, Καλουτσικίδη, Ουεντραόγκο, Γιαξή, Σμυρλή, Γαϊτανίδη και Γκορντεζιάνι.

Ο Βασίλης Βούζας έπελεξε τους: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Μάνγκα, Ξύδας, Ντιαμπί, Κουντουριώτης, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.