Λύγισε στο φινάλε ο ΠΑΣ στο Περιστέρι

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Μαρτίου 2024

Σ΄ ένα παιχνίδι που...έσπασε καρδιές στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League 1. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκονθάλεθ στο 37΄. Μετά από σέντρα του Βαλένσια από τα αριστερά, ο Γκονζάλεθ εκτέλεσε με ωραίο μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη, κάνοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παμλίδης απέφυγε ωραία τον Κούντε και με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μαρκετζάνι, γράφοντας το 1-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρα παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Σούλης έκανε την έξοδο και με την γροθιά την έστειλε πάνω στον Εραμούσπε, αυτή στρώθηκε στον Τζαβέλλα, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός αφιέρωσε το γκολ στη σύντροφό του, Βίκυ Κάβουρα, που περιμένει το παιδί τους.

Στο 85΄η ομάδα του Γρηγορίου έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Εραμούσπε. Οι Ηπειρώτες

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέργος από μπαλιά του Κούντε πλάσαρε όμορφα από κοντά τον Σούλη και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Koύντε, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούεν(55’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ(80’ Ασεβέδο), Καμαρά(55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι(70’ Βέργος), Βαλένσια(55’ Βρακάς) 

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος(68’ Τσαούσης) , Λιάσος(46’ Μπατίστ), Τζίνο, Τζίμας(68’ Σαντιάγκο), Ριένστρα(46’ Καραχάλιος), Ροσέρο(83’ Ντεμίρ), Παμλίδης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.