Λύγισε στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη, κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό!

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Ιουνίου 2020

Η Ξάνθη δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου. Οι Ακρίτες γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, καθώς είναι ένα βαθμό μόλις μπροστά από τους Νεοσμυρνιώτες και έναν επίσης από τον Παναιτωλικό, που όμως υποδέχεται αύριο τον Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα, οι κυανέρυθροι με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στα πλέι άουτ ανέκτησαν για τα καλά τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Μαξίμοβιτς στο 30΄, ενώ πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Τσιλούλη στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φοσέ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Βέβαια, θα μπορούσαν να είχαν κλέψει και τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Γκαργκαλατζίδης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου (56' Άρσε), Μακσίμοβιτς (80' Ευαγγέλου), Παπανικολάου, Τσιλούλης (87' Δούμτσιος).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (55' Σόσα), Κασάδο, Καρασαλίδης, Τερκί, Τζουρίσκοβιτς (46' Στάρτζεον), Μπαριέντος (62' Γκαργκαλατζίδης), Καμαρά (46' Μουλέν), Ντε Αμορίμ, Κάστρο (78' Φοσέ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.