«Λύγισαν» οι κριτές, ο Θοδωρής Φέρρης τραγούδησε με τη μητέρα του στο J2US

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2021

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα στο πλατό του J2US όταν ο Θοδωρής Φέρρης ανέβηκε στη σκηνή με τη μητέρα του, κάνοντας τη Δέσποινα Βανδή να... λυγίσει. 

O Νίκος Κοκλώνης έλεγε προς το τέλος του 8ου live πως έχει μία έκπληξη ακόμα για το σόου, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που ετοίμαζε! Ούτε καν ο Θοδωρής Φέρρης, ο guest τραγουδιστής του live ο οποίος εκεί που τραγουδούσε, εμφανίστηκε ξαφνικά στη σκηνή η μητέρα του Αθηνά Ζαχαροπούλου.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, η κυρία Αθηνά τραγουδούσε για 8 ολόκληρα χρόνια σε jazz clubs στην Αμερική όπου ζούσε μαζί με την οικογένειά της και μάλιστα τη μεγάλη αυτή έκπληξη στο σόου την "σκάρωσε" με τη βοήθειά της ώστε να μην τους καταλάβει κανείς. Ο Θοδωρής Φέρρης τραγούδησε μαζί με τη μητέρα του on stage το αγαπημένο της τραγούδι "Πόσο σ' αγαπώ" της Μαρινέλλας με τον Κώστα Χατζή και φυσικά συγκίνησαν, ειδικά τη Δέσποινα Βανδή η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η μαμά του Θοδωρή Φέρρη δήλωσε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του γιου της και ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη για τη χαρά αυτή που είχε σκορπίσει με τόση γενναιοδωρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.