Λουτσιάνο: «Τις καλύτερες μεταγραφές ο Άρης - Γι' αυτό δεν πέτυχε ο Ζαμπά»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λουτσιάνο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μίλησε αναφορικά με τα όσα έχει δει από τις Ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, τις λεπτομέρειες που έκριναν τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ αλλά και τον πρωταθλητή... μεταγραφών Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Προσπαθούμε να τους βελτιώσουμε, γιατί είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και εγώ θέλω να τους βελτιώσω και να τους ετοιμάσουμε για να μπορούν να προσφέρουν ωραίο θέαμα σε όσους πάνε στο γήπεδο. Θα έλεγα πως στην Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν βλέπουμε ωραίο θέαμα, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν κάνουν τον κόσμο να είναι στο γήπεδο».

Για τις Ελληνικές ομάδες: «Μέναμε εκτός από κατώτερες ομάδες από τις ελληνικές, γιατί σε καμία περίπτωση οι ομάδες μας δεν γίνεται να μένουν εκτός και κάθε φορά λέω ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, το ποδόσφαιρο είναι 11 vs 11 και οι προπονητές προσπαθούν να παίξουν πάνω στα λάθη του αντιπάλου».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τη Λέφσκι, γιατί έχει βγάλει εκτός Ευρώπης πιο δυνατούς αντιπάλους και δεν περίμενε ότι θα έχανε από αυτή την ομάδα, αλλά αυτές οι ομάδες παλεύουν για 90 λεπτά, με πάθος και δύναμη».

Επίσης ανέφερε «Στις μεγάλες ομάδες πάντα θα υπάρχει πίεση και δεν μπορείς να το σκέφτεσαι. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αλλάξει την εικόνα του θα πρέπει να δουλέψει, αλλά αν σκεφτεί ότι απέναντι του έχει μία εύκολη ομάδα θα πάθει... ζημιά. Θα πρέπει να κάνει μία καλή χρονιά για να φέρει ξανά κοντά τον κόσμο του».

Για τα όσα λείπουν από τον ΠΑΟΚ: «Η άποψη μου προσωπικά και προπονητικά, είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο να έχει ακραίους με σέντρα, με 1 vs 1 και θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει έλλειψη σε εκείνη τη θέση. Όταν έχεις ένα καλό «10αρι» και ακραίους γίνεται εύκολη η δουλειά του προπονητή».

Για τον Μπερνάρντ που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό: «Στη Βραζιλία στην καλή χρονιά του έπαιζε κυρίως αριστερά, έχει καλό σουτ, αλλά το σημαντικό είναι να ταιριάξει με την ομάδα του, την ψυχολογία του, πολλά πράγματα».

Για τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές: «Ο Ντόουγκλας πολλές φορές νευριάζει παραπάνω, έχει καλή πάσα, ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια. Ο Ζαμπά είναι ένας μικρός παίκτης, είχε όλες τις δυνατότητες να γίνει νούμερο ένα, αλλά δεν έχει προσφέρει. Οι Βραζιλιάνοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζουν ότι θα έρθει στην Ελλάδα και θα παίξει εύκολα και δεν έχει τη σωστή νοοτροπία».Γ

Για τον Άρη, σημείωσε: «Στον Άρη από Βραζιλιάνους είναι ο Φαμπιάνο που μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, ενώ θα έλεγα πως έχει καταφέρει να κάνει καλύτερες μεταγραφές από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και πλέον είναι θέμα του προπονητή να τους κάνει ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.