Λουτσιάνο: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρει καλύτερο του Μαουρίσιο;»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ζοσέ Μαουρίσιο είναι το θέμα των ημερών. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται να δήλωσε σε βραζιλιάνο μέσο ότι έχει προτάσεις και σκέφτεται να αποχωρήσει αλλά όπως αποκαλύπτει η Metrosport η διοίκηση του ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης.

Ο Λουτσιάνο μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι εάν βρει κάποιον καλύτερο του μπορεί να τον αποδεσμεύσει, ειδάλλως να δεν χρειάζεται να διώξει έναν παίκτη που ξέρει την ομάδα και μπορεί να τη βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μαουρίσιο: «Νομίζω ότι εάν το δούμε γυμνό μάτι είναι θετική η παρουσία του παρόλο τον τραυματισμό που είχε την τελευταία χρονιά. Θα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει παίκτη που έχει δεθεί με την ομάδα, τον θέλει η ομάδα και ο κόσμος και είναι καλός και είναι καλό να συνεχίσει. Η ηλικία δεν μετράει για μένα. Πιστεύει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στον Μαουρίσιο; Μπορεί να βρει καλύτερο; Εάν ναι, τότε να τον διώξει. Εάν φέρει έναν νέο που θα πρέπει να προσαρμοστεί είναι προτιμότερο να κρατήσει έναν παίκτη που είναι δύο χρόνια στην ομάδα».

Για τον Ζαμπά: «Χαίρομαι για αυτά τα παιδιά. Είχε ξεκινήσει πολύ καλά. Όταν επιστρέφει είναι καλό και για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ. Έχει να δώσει πολλά στην ομάδα»

Για τον Μάτος: «Είναι ένας παίκτης που βάζει περισσότερα γκολ από τους επιθετικούς. Οπότε έχει σημασία εάν θα συνεχίσει σε αυτήν την ομάδα. Ήταν ένα μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.